Σόμπες-Λέβητες Pellet

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται πάνω από τρείς δεκαετίες στο χώρο της εμπορίας και μεταποίησης-επεξεργασίας μετάλου. Με την βοήθεια της νέας τεχνολογίας laser που χρησιμοποιούμε στην κοπή, πετυχαίνουμε απόλυτη ακρίβεια και λεπτομέρεια στα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή των προϊόντων μας.

Η στροφή του κόσμου τα τελευταία χρόνια σε άλλες πηγές ενέργειας για θέρμανση πέρα από το πετρέλαιο, ήταν η αφορμή να ξεκινήσουμε την κατασκευή και συναρμολόγηση λεβήτων ξύλου, pellet και βιομάζας. Έχοντας την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό στην παραγωγή εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας, ακρίβειας και αντοχής, το μόνο που χρειάστηκε ήταν ο σχεδιασμός και η μελέτη για την παραγωγή σύγχρονων και αποδοτικών μονάδων θέρμανσης. Έτσι σήμερα η εταιρεία μας έχει την τιμή να σας παρουσιάσει μια σειρά εγγυημένων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και πιστοποιημένης απόδοσης για τις ανάγκες θέρμανσης μικρών και μεγάλων χώρων.

Σύστημα τροφοδοσίας για όλα τα μοντέλα ξύλου ή βιοκαυσίμου ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΒΙΟ.
To σύστημα τροφοδοσίας ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΒΙΟ αποτελείται από μονάδα καύσης στερεών καυσίμων, η οποία προσαρμόζεται σε όλες τις μονάδες ξυλολέβητα που κατασκευάζει η εταιρία μας. Έχει τη δυνατότητα καύσης βιομάζας (κουκούτσια ροδάκινου, ελιάς, πυρυνόξυλο, pellets κ.α.). Η τροφοδοσία από το χώρο αποθήκευσης (σιλό τροφοδοσίας) γίνεται με δύο ανοξείδωτους κοχλίες, προσαρμοσμένους σε σωλήνα χωρίς ραφή, προς αποφυγή επιστροφής της φλόγας. Διαθέτει ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (πλακέτα Ιταλίας) για αυτόματη ρυθμιζόμενη τροφοδοσία καυσίμου και αέρα καύσης. Η πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία του, καθιστά τη χρήση του μια απίστευτα εύκολη υπόθεση και την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση θέρμανσης.

Η σειρά των προϊόντων θέρμανσης περιλαμβάνει:
  • Αερόθερμη Σόμπα Pellet: Η Σόμπα Αέρα Pellet είναι μια εύχρηστη και οικονομική λύση. Αποτελείται απο χυτοσίδηρο θάλαμο καύσης και ενσωματομένο χώρο αποθήκευσης pellet ενώ στη πόρτα έχει κεραμικό τζάμι υψηλής αντοχής. Είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας, που της εξασφαλίζουν μια αθόρυβη, ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία. Η αυτόματη έναυση και διακοπή λειτουργίας και η μείωση κατανάλωσης καυσίμου μόλις ο χώρος σας φθάσει την επιθυμητή θερμοκρασία, έχουν σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Διαστάσεις: Πλάτος 480 mm, Βάθος 520mm, Ύψος 1000mm, Ισχύς: 10kw, Κάλυψη ενιαίου χώρου έως: 100τ.μ.
  • Λέβητας Pellet Ήφαιστος-Εcopel: Οι λέβητες pellet είναι πολύ οικονομικοί, εύκολοι στη χρήση και στην εγκατάσταση. Το καύσιμο υλικό (pellet) είναι αποθηκευμένο σε μια δεξαμενή (σιλό) και οδηγείται στο θάλαμο καύσης αυτόματα, με τη βοήθεια ενός κοχλία, ο οποίος προωθεί την ποσότητα που χρειάζεται για να αποδώσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Είναι μια άριστη συσκευή για κατοικίες όπου, το λεβητοστάσιο είναι είτε πολύ μικρό, ή δεν υπάρχει καθόλου.
  • Ξυλολέβητας ΗΦΑΙΣΤΟΣ-1: Ο ξυλολέβητας της σειράς ΗΦΑΙΣΤΟΣ-1 είναι κατασκευασμένος είναι εξ’ ολοκλήρου από χάλυβα. Ο χώρος καύσης αποτελείται από σωλήνες χωρίς ραφή (τούμπο) και τα καυσαέρια εκτελούν τέσσερις διαδρομές ανάμεσα από δυο πλάκες, καταλήγοντας σε σωλήνες χωρίς ραφή στην έξοδο της καπνοδόχου. Η παροχή αέρα γίνεται με βεντιλατέρ, με προσαρμοσμένο κλαπέ ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη στεγανότητα του λέβητα.Με Πιστοποίηση CΕ. ΙΣΧΥΣ: 90Kw, ΠΛΑΤΟΣ: 700mm, ΒΑΘΟΣ:1130mm, ΥΨΟΣ: 1250mm, ΟΓΚΟΣ 180Lt, ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΥ έως 300m2.
  • Ξυλολέβητες ΗΦΑΙΣΤΟΣ-2: Οι ξυλολέβητες της σειράς ΗΦΑΙΣΤΟΣ-2 είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από χάλυβα. Ο χώρος καύσης αποτελείται από σωλήνες χωρίς ραφή (τούμπο). Τα καυσαέρια εκτελούν δυο διαδρομές στο εσωτερικό του λέβητα και ένα στροβιλισμό στο επάνω τοίχωμα που έχει τη μορφή θόλου, πριν την έξοδό τους στην καπνοδόχο, μέσω ενός κυλίνδρου κατασκευασμένου με σωλήνες χωρίς ραφή. Υπάρχει σύστημα τροφοδοσίας αέρα (βεντιλατέρ) και ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου, ώστε να εξασφαλίζεται η τέλεια καύση. Με Πιστοποίηση CΕ. Χαρακτηριστικά ΗΦΑΙΣΤΟΣ-2S: ΙΣΧΥΣ 80Kw, ΠΛΑΤΟΣ: 680mm, ΒΑΘΟΣ: 900mm, ΥΨΟΣ: 1290mm, ΟΓΚΟΣ: 165Lt, ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΥ έως 270m2. Χαρακτηριστικά ΗΦΑΙΣΤΟΣ-2L: ΙΣΧΥΣ 100Kw, ΠΛΑΤΟΣ: 700mm, ΒΑΘΟΣ: 1130mm, ΥΨΟΣ: 1300mm, ΟΓΚΟΣ: 210Lt, ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΥ έως 350m2.
  • Ξυλολέβητες ΗΦΑΙΣΤΟΣ-3: Οι ξυλολέβητες της σειράς ΗΦΑΙΣΤΟΣ-3 είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από χάλυβα, με σωλήνες χωρίς ραφή (τούμπο) οριζόντια, στο χώρο καύσης και κάθετα στο μέσο του. Το πάνω τοίχωμα έχει τη μορφή θόλου, το οποίο εξαναγκάζει σε στροβιλισμό τα καυσαέρια πριν την έξοδο στην καπνοδόχο. Υπάρχει σύστημα τροφοδοσίας αέρα (βεντιλατέρ) και ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου, που εξασφαλίζουν την τέλεια καύση. Χαρακτηριστικά ΗΦΑΙΣΤΟΣ-3S: ΙΣΧΥΣ 90Kw, ΠΛΑΤΟΣ: 680mm, ΒΑΘΟΣ: 900mm, ΥΨΟΣ: 1350mm, ΟΓΚΟΣ: 200Lt, ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΥ έως 300m2. Χαρακτηριστικά ΗΦΑΙΣΤΟΣ-3L: ΙΣΧΥΣ 120Kw, ΠΛΑΤΟΣ: 700mm, ΒΑΘΟΣ: 1150mm, ΥΨΟΣ: 1550mm, ΟΓΚΟΣ: 310Lt, ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΥ έως 500m2.
Παράλληλα η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στο χώρο της εμπορίας βιοκαυσίμων με δικά της ανατρεπόμενα οχήματα και φορτωτές.