Όργανα Γυμναστικής Εξωτερικού Χώρου

Τα υψηλής ποιότητας όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου είναι κατασκευασμένα για όλες τις καιρικές συνθήκες, δεν καταστρέφονται και χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση. Είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν μόνο με το βάρος σώματος και έτσι δεν καταπονούν και δεν τραυματίζουν τον  χρήστη. Είναι 100% ασφαλή και πληρούν όλες της ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Μία πλήρης σειρά οργάνων είναι σχεδιασμένη ώστε να καλύπτει όλες τις μυϊκές ομάδες. Η χρήση τους είναι απλή και υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες χρήσης για κάθε όργανο, για  να μην απαιτείται η παρουσία γυμναστών.
Τοποθετούνται σε πλατείες, ξενοδοχεία, πάρκα, κατασκηνώσεις και γενικά σε χώρους από 10 τ.μ. και άνω, ενώ είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία, αφού υπάρχει ειδική σειρά ακόμη και για μικρά παιδιά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εφήβους των σχολείων στο μάθημα της γυμναστικής μέχρι και τους ηλικιωμένους στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων για να γυμνάζουν όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος τους οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χωρίς κόστος!

Η χρήση των συγκεκριμένων οργάνων γυμναστικής εξασφαλίζει την ευχαρίστηση των αθλούμενων και συνδυάζεται με ένα ευχάριστο και πιο φιλικό περιβάλλον από τα κλασσικά γυμναστήρια, όπως κήποι ή πάρκα.

Κατασκεύαζονται εξ´ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας στην Σκύδρα, απο χάλυβα ποιότητας St37, ο οποίος γαλβανίζεται εν ψυχρώ (ηλεκτρολυτικά) και στη συνέχεια βάφεται ηλεκτροστατικά. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει χρώματα της αρεσκείας του (RAL), από λίστα 20 αποχρώσεων που διαθέτει το βαφείο μας. Τα κινητά μέρη των κατασκευών είναι δουλεμένα σε τόρνο τεχνολογίας CNC και διαθέτουν ρουλέμαν ακριβείας, εσωτερικά ετσι ώστε να μη φθείρονται κατά την διάρκεια τουλάχιστων 8-10 χρόνων, ενώ είναι εκτεθειμένα σε εξωτερικούς χώρους (βροχή, χιόνι, αερας, ήλιος, περιβάλλον σκόνης, αλμύρα στην ατμόσφαιρα κ.λ.π.).

Το φινίρισμα των κατασκευών (τροχίσματα, συγκολλήσεις κ.λ.π) είναι πολύ προσεγμένο έτσι ωστέ τα όργανα είναι φιλικά προς τον χρήστη και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά.