Οικοδομικά Χρώματα

Εικόνα τομέα Οικοδομικά Χρώματα  
Κοντά στην όμορφη πόλη της Έδεσσας δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής χρωμάτων. Τα προϊόντα της εταιρείας μας παρασκευάζονται με τις καλύτερες προδιαγραφές και είναι άριστης ποιότητας. Στόχος μας, είναι η
διαρκής βελτίωση τους και η δυνατότητα να τα προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές. Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε από κοντά τον χώρο και τα προϊόντα μας.

Η εταιρεία μας παράγει μία ευρεία γκάμα οικοδομικών χρωμάτων όπως:
  • Υδρόχρωμα :Υλικό με μεγάλη αντοχή και υψηλή λευκότητα. Εφαρμόζεται σε ταβάνια και τοίχους. Επιτρέπει στην επιφάνεια που εφαρμόζεται άριστες συνθήκες υγιεινής και έχει μεγάλη καλυπτικότητα. Εφαρμόζεται με ρολό ή πινέλο. Συσκευασία του 1, των 5 και των 15 kgr.
  • Τσιμεντόχρωμα Super : Υλικό με βάση ειδικές ρητίνες. 100% ακρυλικό. Είναι κατάλληλο κυρίως για εξωτερικές επιφάνειες, έχει μεγάλη καλυπτικότητα και εξαιρετική αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες και στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Δεν κιτρινίζει από τον ήλιο και δεν σκάει. Η επιφάνεια που βάφεται αποκτά λεία υφή και μπορεί να καθαριστεί εύκολα. Είναι υλικό που συνδυάζει ποιότητα και οικονομία. Καλύπτει 10-12 m2/kgr. Συσκευασίες του 1, των 5 και των 15 kgr.
  • Τσιμεντόχρωμα : Είναι υλικό κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, ανθεκτικό, υψηλής λευκότητας. Εφαρμόζεται εύκολα με ρολό ή πινέλο, σε σοβά, τούβλα, ξύλο, γυψοσανίδες, μέταλλο. Συσκευασία του 1, των 5 και των 15 kgr.
  • Αντισκωριακό : Υπόστρωμα απαραίτητο για μεταλλικές επιφάνειες. Έχει μεγάλη καλυπτικότητα και εξαιρετική αντοχή στις μεταβολές των καιρικών συνθηκών. Μπορεί να αραιωθεί με διαλυτικό 10% - 20%. Εφαρμόζεται με ρολό, πινέλο ή πιστόλι. Συσκευασία του 1 και των 5 kgr.
  • Διαλυτικό Νίτρου : Διαλύτης κατάλληλος για χρώματα και βερνίκια νίτρου, ακρυλικά, γεμιστικά αστάρια ενός ή δύο συστατικών. Επίσης είναι κατάλληλο για το καθάρισμα εργαλείων και πινέλων. Συσκευασία του 1 και των 5 kgr.
  • Ρελιέφ : Ειδικό ανάγλυφο επίχρισμα μεγάλης αντοχής και υψηλής λευκότητας κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, ιδανικό για διακόσμηση. Έχει μεγάλη σκληρότητα και αντοχή στις αλλαγές θερμοκρασίας. Εφαρμόζεται σε επιφάνειες απο μπετόν, σοβά αμιαντοτσιμέντο, ξύλο νοβοπάν. Έχει δυνατότητα να χρωματισθεί με βασικές χρωστικές και να δώσει ποικιλία διακοσμητικών σχεδίων με χρήση ειδικών ρολών. Δουλεύεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Συσκευασία των 5 και των 15 kgr.
  • Λαδομπογιά : Βερνικόχρωμα με βάση αλκυδική ρητίνη γενικής χρήσης. Έχει μεγάλη καλυπτικότητα, αντοχή και άριστη ποιότητα. Εφαρμόζεται σε μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες. Είναι εύκολο στην εφαρμογή με πινέλο, ρολό ή πιστόλι. Οι επιφάνειες που καλύπτει πλένονται ακόμη και με απορρυπαντικό. Για να εφαρμοστεί η χρήση σε μέταλλα, προηγείται αντισκωριακό υπόστρωμα, για ξύλο, στόκος ή βελατούρα. Αραιώνεται με διαλυτικό 10% - 20%. Απόδοση: 10- 12m2/kgr. Συσκευασία του 1 και των 5 kgr.
  • Πλαστικό Super : Είναι ιδανικό για εσωτερική χρήση αλλά και για εξωτερική. Δίνει λεία και βελούδινη υφή χωρίς να αφήνει πόρους. Εξαιρετικά ανθεκτικό. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε μπετόν, σοβά, τούβλα, γυψοσανίδες ξύλο καθώς και σε μέταλλο (αφού καλυφθεί με αντισκωριακό). Μπορεί να χρωματισθεί με χρωστικές και να αποδώσει πάρα πολλές αποχρώσεις. Έχει καλυπτικότητα 6-10 m2/kgr. Συσκευασία του 1, των 5 και των 15 kgr.