Ρολλά Γκαραζόπορτας

Η γκαραζόπορτα σήμερα είναι πλέον ένα είδος απαραίτητο για κάθε οικοδομή.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε:
  • Ιδιωτικούς χώρους (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και εξοχικές κατοικίες)
  • Επαγγελματικούς χώρους (καταστήματα, βιτρίνες, αποθήκες, περίπτερα, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων)
  • Βιομηχανικούς χώρους (εργοστάσια, υπόστεγα, χώρους παραγωγής)
  • Δημόσιες υπηρεσίες (Αστυνομικά τμήματα, Πυροσβεστικές υπηρεσίες, Στρατός, Νομαρχίες)
Δεν αποτελεί είδος πολυτελείας διότι μπορεί να την αποκτήσει ο καθένας χωρίς υπερβολικό κόστος και να έχει ασφάλεια και τάξη στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό του χώρο. Παράλληλα, δίνει την δυνατότητα να αξιοποιηθεί ένας δυσλειτουργικός χώρος καθιστώντας τον χρήσιμο, όπως πχ. μια παλιά αποθήκη ή ένα υπόστεγο, εύκολα και οικονομικά.
Η γκαραζόπορτα εξοικονομεί χώρο διότι μαζεύεται σε ρολό και διευκολύνει τον κάθε χρήστη με τους αυτοματισμούς που διαθέτει (άνοιγμα - κλείσιμο με τηλεκοντρόλ). Ακόμη , παρέχει ένα ευχάριστο αισθητικό αποτέλεσμα. χάρη στις αποχρώσεις που προσφέρουμε στην επιλογή του πελάτη.
Η εταιρία ΚΑΜΑΡΑΚΗΣ διαθέτει στις εγκαταστάσεις της ρουλιέρα που κατασκευάζει μεταλλικό προφίλ γκαραζόπορτας πάχους 0,8 mm γαλβανισμένης ή γαλβανισμένης και ηλεκτροστατικά βαμμένης λαμαρίνας, σε πολλά χρώματα RAL τα οποία είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Η βαφή τους γίνεται σε φούρνο εγκατεστημένο στο χώρο μας, στο τμήμα παραγωγής γκαραζόπορτας. Το προφίλ μου χρησιμοποιούμε είναι δύο τύπων (στενό και φαρδύ), καθώς και με διάτρηση για βιτρίνες κ.α. Όλες οι γκαραζόπορτες διαθέτουν οδηγό ρολού με ειδικό λάστιχο και βουρτσάκι καθ´ύψος, για καλύτερη εφαρμογή.

Η εταιρία μας είναι αντιπρόσωπος της V2 ELETTRONICA SPA, η οποία παράγει συστήματα αυτοματισμού για οικιακή χρήση και ειδικά αυτόματα συστήματα για τοποθέτηση σε ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αυτόματους μηχανισμούς  μπορείτε να βρείτε στην σελίδα http://v2elettronica.com.