Ιστορικό

2012

Προμήθεια Πρέσας για μεταλλικά εξαρτήματα στήριξης γυψοσανίδας καθώς και ισιωτικού μηχανήματος για παραγωγή ντίζας στήριξης. Είσοδος της εταιρείας στον κλάδο της γεωργίας με παραγωγή μεγαλής γκάμας προϊόντων Αντιχαλαζικής προστασίας, καθώς και παραγωγής Γεωργικών Μηχανημάτων. Η εταιρεία κατασκευάζει και εξειδικεύεται στον τομέα θέρμανση με παραγωγή λέβητων ξύλου–πέλλετ καθως και σομπών πέλλετ.

2010

Δημιουργία νέας μονάδας γραμμής 'ισιωτικού και σχιστικού λαμαρίνας coils' σε νέες κτηριακές εγκαταστάσεις στο 7ο χλμ Σκύδρας - Αριδαίας.

2009

Εγκατάσταση δεύτερου υπερσύχρονου μηχανήματος LASER της 'BYSTRONIC' και παντογράφου CNC. Εγκατάσταση δεύτερης υπερσύχρονης γραμμής ελαιοτριβείου στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις στο 7ο χλμ Σκύδρας – Αριδαίας. Μετατροπή της ατομικής εταιρείας σε Ε.Π.Ε.

2008

Προμήθεια ραουλιέρας για την παραγωγή προφίλ Γκαραζόπορτας και οργάνωση συνεργείων για τοποθέτηση τους. Εγκατάσταση Φούρνου Ηλεκτροστατικής Βαφής.

2006

Εγκατάσταση σε νέο κτήριο του πρώτου μηχανήματος LASER της 'BYSTRONIC'.

2004

Προμήθεια Συρματοπλεκτικής μηχανής για την παραγωγή συρματοπλέγματος περίφραξης.

2000

Ίδρυση υπερσύγχρονου Ελαιοτριβείου στο 7ο χλμ Σκύδρας–Αριδαίας.

1999

Δημιουργία νέας εταιρείας στην Βέροια με την επωνυμία BI.E.KAT. Α.Ε.

1998

Ίδρυση της εταιρείας 'ΚΑΜΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.' και μεταφορά της ατομικής εταιρείας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 30.000 τ.μ. στην πόλη της Σκύδρας, έναντι των κρατικών ψυγείων. Είσοδος τις εταιρείας στον τομέα κατασκεύης και συντήρησης μηχανημάτων τροφίμων με εξειδικευμένο προσωπικό.

1977

Ίδρυση και έναρξη λειτουργίας ατομικής εταιρείας από τον κ. Καμαράκη Χρήστο στην Σκύδρα με εμπόριο βιομηχανικών εργαλείων και αναλωσίμων, εξυπηρετεί όλα τα κονσερβοποϊία της περιοχής.