Αμπελουργικά Προϊόντα : Προϊόντα Τομέα : Μεταλλικός πασσάλος στήριξης νέων φυτών

Μεταλλικός πασσάλος στήριξης νέων φυτών

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της προσπάθειας της να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων που παράγει για την αμπελουργία , σε συνέχεια της παραγωγής προγαλβανισμένου μεταλλικού αμπελουργικού πασσάλου με εξωτερικές εγκοπές που ήδη παράγει,  προχώρησε στην παραγωγή μεταλλικού πασσάλου στήριξης νέων φυτών.

Η στήριξη των νεαρών φυτών είναι πολύ σημαντική για την μετέπειτα ανάπτυξη τους, με κυριότερο εχθρό τον δυνατό αέρα, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε ένα νέο και αδύναμο φυτό, που δεν έχει στηριχθεί σωστά στα πρώτα του βήματα.

Το νέο μας προϊόν, μεταλλικός πάσσαλος στήριξης νέων φυτών, κατασκευάζεται από προγαλβανισμένη λαμαρίνα με πάχος ελάσματος 1 mm.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Υλικό: προγαλβανισμένη λαμαρίνα.
Ποιότητα λαμαρίνας: DX51D.
Ποιότητα γαλβανίσματος: Z200.
Πάχος λαμαρίνας: 1mm.
Μήκος: δυνατότητα παραγωγής στο μήκος που επιθυμείτε.

Προφίλ πασσάλου

Τα πλεονεκτήματα του μεταλλικού πασσάλου στήριξης νέου φυτού:
  • Η αντοχή του στην υγρασία.
  • Η άριστη συμπεριφορά του στην μηχανική καταπόνηση.
  • Η λεία επιφάνεια του, έτσι ώστε να μην πληγώσει το φυτό κατά την επαφή του με αυτό.
  • Η επαναχρησιμοποίηση του.
  • Η μεγάλη διάρκεια ζωής του.
  • Ο πάσσαλος μπορεί να παραχθεί σε οποιοδήποτε μήκος ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Κατά την εγκατάσταση του ο μεταλλικός πάσσαλος στήριξης νέου φυτού, θα πρέπει να βρίσκεται σε τέτοια απόσταση από το φυτό ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς στην ρίζα του. Για αυτόν ακριβώς το λόγο προσέχουμε να μην καρφώσουμε τα στηρίγματα ακριβώς δίπλα στα φυτά.  Επίσης έχουμε κατά νου ότι ο τρόπος που επιλέγουμε να τοποθετήσουμε τα στηρίγματα, μπορεί να δώσει στο φυτό και την φορά ανάπτυξης που επιθυμούμε.

Συσκευασία:
Συσκευασμένα σε πακέτα των 50 τεμαχίων πάνω σε ξυλοπαλέτες

Σχετικές έννοιες:

πάσσαλοι για αμπέλια, πάσσαλοι αμπελουργίας, σίδερα για αμπέλια, σίδερα για αμπελώνα, σύστημα υποστύλωσης αμπελώνα, ακριανός πάσσαλος, εγκατάσταση αμπελιού, εγκατάσταση αμπελώνα, γραμμικό αμπέλι, γραμμικός αμπελώνας, εγκατάσταση γραμμικού αμπελώνα, σύστημα υποστύλωσης γραμμικών αμπελώνων.